2021. január 21.,
csütörtök, Ágnes napja

Trump jogászai szerint Sorosnak is köze lehet az elnökválasztás csalásgyanús eseteihez

2020. november 20., péntek 12:07, frissítve: péntek 15:30

A Demokrata Párt tömeges választási csalást szervezett Donald Trump jogászcsapata szerint, amelynek vezetői egy órán át ismertették bizonyítékaikat csütörtökön. Rudy Giulianiék véleménye alapján, ha az érvénytelen szavazatokat valóban érvénytelenítik, akkor Trump nyerte az elnökválasztást – derül ki a Mandinernek a Newsmax TV-re és a Daily Wire-re hivatkozó beszámolójából.

Majd' egy órás sajtótájékoztatót tartott csütörtökön Donald Trump amerikai elnök jogászcsapatának vezetője, Rudy Giuliani, aki egyben New York egykori legendás polgármestere; és Sidney Powell, aki tíz évig volt szövetségi ügyész, majd magasrangú személyiségek ügyvédje.

Giulianiék a republikánusok választási csalásokra vonatkozó bizonyítékait ismertették államonként, majd a Dominion és a Smartmatic végek Amerika-szerte használt választási szoftvereinek manipulációs lehetőségeiről értekeztek.

A lényeg, hogy

Giulianiék szerint Donald Trump elsöprő győzelemmel nyerte a választást, és nagy valószínűséggel kétszer annyi érvénytelen szavazatra bukkantak, mint amennyi szükséges lenne Trump győzelméhez. 

A jogász általánosságban is beszélt a feltételezett csalásokról és konkrét eseteket is ismertetett, hangsúlyozva, hogy számos pert indítanak és rengeteg eskü alatt tett vallomásuk van minderről.

A csalások központja – tette hozzá a demokraták által vezetett városok voltak, mint Philadelphia – ahol a csalások irataival meg lehetne tölteni egy könyvtárat –, s Detroit. Az ilyen városokban ugyanis – emlékeztetett Giuliani –a demokraták irányítják a választások lebonyolításáért felelős választási bizottságokat, valamint az igazságszolgáltatást is, így minden a rendelkezésükre áll.

A Dominion és Soros

Giuliani munkatársnője, Sidney Powell kifejtette, a számos tagállamban használt Dominion választási rendszert használta egy magasrangú tanú szerint Hugo Chávez, amikor elvileg már nem indulhatott volna újra a választásokon, hogy az erről szóló népszavazás eredményét bebiztosítsa. Eme tanú részletes vallomást tett arról, hogy miként is működött a rendszer – és szerinte ugyanazt a technikát használták most, az elnökválasztások éjszakáján is.

A folyamat szempontjából központi fontosságú, hogy a szoftver algoritmusa engedi a szavazatok átállítását. 

Számos szakértő nyilatkozott Trump jogászcsapatának állításuk szerint úgy, hogy a rendszer könnyen manipulálható, és lehetséges, hogy már évek óta manipulálják is ezeket, idén is csak azért derülhetett ki a turpisság, mert Trump oly sok szavazatott kapott a billegő államokban, hogy után kellett tölteni a rendszert, s egyes tanúk azt állítják, látták is az utántöltést. A program működéséről a neten is található leírás,

a gépek könnyen manipulálhatóak

– hangzott el, hozzátéve: számos önkormányzat jóhiszeműen használja a rendszert, mások azonban nem valószínű. 

Sidney Powell hozzátette:

a kanadai székhelyű Dominion torontói irodája közös egy Soros-szervezettel, s a Dominion egyik vezetője, Lord Malloch Brown pedig Soros György közeli munkatársa már régóta Nagy-Britanniában. De a Dominionnal a Clinton-alapítvánnyal is szoros a kapcsolata

– tette hozzá. 

Említést tettek a Dominion egyik vezetőjéről, Eric Coomerről is, akinek Facebook-oldala tele van Antifa-anyagokkal.

A Smartmatic vállalatról, melynek szoftverét úgyszintén sokfelé használják, elmondta: az ugyancsak szoros kapcsolatot ápolt Hugo Chávez venezuelai kormányával. Ez komoly nemzetbiztonsági kérdéseket vet fel. 

A sajtótájékoztatón elhangzott: nem adják fel a harcot, nem hagyják magukat eltéríteni a céljuktól, és végigviszik a feltételezett választási csalásokkal kapcsolatos pereket. 

A teljes cikk IDE kattintva olvasható.

Mandiner, Hír TV