2024. 06. 16. Vasárnap Jusztin napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Külföld

Trump: Fogadják vissza és állítsák bíróság elé az Iszlám Állam harcosait

  • Trump: Fogadják vissza és állítsák bíróság elé az Iszlám Állam harcosait

Fogadja vissza Európa az Iszlám Állam Szíriában elfogott harcosait, és állítsák őket bíróság elé – erre sürgette Donald Trump Washington európai szövetségeseit a Twitteren. Az amerikai elnök jelezte: máskülönben kénytelenek lesznek elengedni a mintegy 800 dzsihadistát, amikor az USA kivonul Szíriából.

A terrorszervezet kiszabaduló emberei meg fognak majd próbálni beszivárogni Európába Trump szerint, ő ezt szeretné megelőzni a Twitter-bejegyzés alapján.

Az amerikai elnök ebben az üzenetben is megismételte: az Iszlám Állam kalifátusa a pusztulás szélén áll, az amerikai hadsereg és szövetségesei hamarosan 100 százalékos győzelmet aratnak a terrorszervezet felett Szíriában.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

Szélesvásznú történelem: Szindbád + videó

A Krúdy Gyula klasszikusát feldolgozó, 1971-ben készült Szindbád című magyar drámában a főbb szerepeket Latinovits Zoltán és Dajka Margit alakította. Az adásban Zavaros Eszter és Csatári Bence műsorvezetők a filmről Tóth Auguszta színművésszel és Berettyán Sándor színművésszel beszélgetett.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!