2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

A Sajdik 03:00

Külföld

Trump: Ez cenzúra, elhallgatás - felfüggesztette a Facebook Trump fiókját

Két évre felfüggesztette a Facebook Donald Trump profilját. A korábbi amerikai elnök oldalát a vállalat csak akkor fogja újra aktiválni, ha - mint fogalmaznak - csökken az ott közzétett tartalmak közbiztonsági kockázata. Donald Trump azt mondta, a lépés sérti a szavazóit. "Nem szabad hagyni, hogy a vállalat megússza a cenzúrázás következményeit. Ezt országunk nem viselheti el tovább!" - írta Trump válaszul. A Facebook azért tiltotta le a politikus fiókját, mert január hatodikán az akkor még hivatalban lévő elnök egy beszéde után hívei megostromolták a Kapitólium épületét. Az összecsapásokban öten vesztették életüket.

  • Trump: Ez cenzúra, elhallgatás - felfüggesztette a Facebook Trump fiókját

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!