2024. 05. 25. Szombat Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Radar ráadás 00:05

Külföld

Trump 24 óra alatt véget vetne az orosz-ukrán háborúnak + videó

Kitudódtak Donald Trump orosz-ukrán háború lezárására vonatkozó tervének egyes részletei. A volt amerikai elnök - aki újraindul a választáson – bizalmas körökben arról beszélt, hogy 24 óra alatt véget vethetne a háborúnak azáltal, hogy nyomást gyakorol Kijevre.

  • Trump 24 óra alatt véget vetne az orosz-ukrán háborúnak + videó

Donald Trump: "Olyan könnyű lenne lezárni ezt a háborút, meg tudnám csinálni 24 óra alatt'' – jelezte már korábban is Donald Trump.

Az amerikai egyesült államok egykori elnöke kész tervet dolgozott ki az orosz-ukrán háború megfékezésére, amennyiben megnyeri a 2024 őszén esedékes amerikai elnökválasztást.Nyilvánosan azonban sosem fejtette ki, hogy miként zárná le a több mint két éve dúló, több tízezer katona és civil halálát okozó harcokat.

Az Amerikai Egyesült Államok volt elnöke bizalmas körökben felfedte tervének egyes részleteit. Javaslata abból áll, hogy Ukrajnára nyomást gyakorolva átengedné a Krímet és a donbászi határvidék Oroszországnak.

"Elnöknek kell lenni ahhoz, hogy ezt a tervet véghez lehessen vinni. Elnöknek kell lenni, hogy ott legyen az az iroda, az erő, az a gyakorlatilag bármi, ami szükséges ahhoz, hogy 24 óra alatt véget érjen a háború." – nyilatkozta a Donald Trump.

Szakértők szerint ez a megközelítés drámaian megfordíthatja Joe Biden elnök jelenlegi politikáját, mely gyakorlatilag az Ukrajnának nyújtott minél nagyobb katonai segítségre helyezi a hangsúlyt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Salvini lesújtó véleménnyel van Ursula von der Leyenről

Salvini lesújtó véleménnyel van Ursula von der Leyenről

Nem szavaztam és soha nem fogok szavazni egy olyan emberre, mint Ursula von der Leyen, aki az egyik legrosszabb Európai Bizottságot vezette, és több kárt okozott, mint a jégeső - hangoztatta Matteo Salvini, a Liga olasz párt vezetője egy pénteki sajtótájékoztatóján.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!