2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:10

Külföld

Továbbra is túlélők után kutatnak Japánban

Huszonnégy embert keresnek még Japánban a hatóságok a múlt hét szombati fölcsuszamlás után. A kutatócsoportok munkáját nagy mértékben nehezíti a szűnni nem akaró eső. A fővárostól, Tokiótól délnyugatra fekvő Atamiban történt sárlavina 4 halálos áldozatot követelt. Több mint 100 embert ugyanakkor sikerült kimenteni a lakóházak romjai alól. A településre mintegy 2 kilométeres sárlavina zúdult, ami gyakorlatilag letarolta a város felét. Ez volt a távol-keleti ország történetében az egyik legsúlyosabb földcsuszamlás.

  • Továbbra is túlélők után kutatnak Japánban

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!