2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:45

Külföld

Továbbra is felszámolná a magyar nyelvű oktatást Ukrajna

Az Európai Unió bővítésének fontos szempontja az emberi-és a kisebbségi jogok tiszteletben tartása a csatlakozni kívánó országokban.

  • Továbbra is felszámolná a magyar nyelvű oktatást Ukrajna

Erről beszélt egy brüsszeli konferencián Várhelyi Olivér szomszédság-politikáért-és bővítésért felelős uniós biztos. A kárpátaljai magyarság képviselői pedig azt hangsúlyozták, hogy támogatják Ukrajna Európa Uniós csatlakozását, de az ukrán kormánynak tiszteletben kell tartania a nemzeti kisebbségek jogait.

 

Videó-híváson kapcsolunk Bocskor Andreát, a FIDESZ európai parlamenti képviselőjét Brüsszelből:

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!