2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:50

Külföld

Tovább terjed a világban a koronavírus-járvány

Világszerte meghaladta a 3 millió 700 ezret a koronavírus-járvány igazolt fertőzöttjeinek a száma. Az áldozatok száma 260 ezer, 1 millió 200 ezren pedig már meggyógyultak. Szakértők egyöntetű véleménye szerint akár 30-40 millió fertőzött is lehet a világban, de mivel sokan közülük nem mutatnak tüneteket, illetve szűkös a tesztelési kapacitás, ezért rejtve maradnak az egészségügyi rendszerek számára. Az igazolt fertőzöttek mintegy 50%-a Európában, 40%-a pedig az Egyesült Államokban él. Közben az Egészségügyi Világszervezet óvott a szigorítások elsietett lazításától. Az ENSZ szervezet szerint az ugyanis a járvány egy újabb hullámát indíthatja el.

  • Tovább terjed a világban a koronavírus-járvány

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!