2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Külföld

Tovább gyűrűzik a brüsszeli korrupciós botrány + videó

Újabb gyanúsítottat, Maria Arena belga szocialista EP képviselőt hallgatta ki a rendőrség a rendőrség a Katartól elfogadott kenőpénzek ügyében. A Híradóban kapcsoltuk brüsszeli tudósítónkat, Zöldhegyi Katalint.

  • Tovább gyűrűzik a brüsszeli korrupciós botrány + videó

A brüsszeli korrupciós botrányok fő gyanúsítottja, a volt szocialista EP-képviselő, Pier Antonio Panzeri vallott rá terhelőleg a helyi lapok tudomása szerint. Maria Arena ügyében egyébként tavaly több házkutatást is tartott a rendőrség. 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!