2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Történelmi egyezmény Izrael és Libanon között

Aláírták a történelmi megállapodást Izrael és Libanon között. A hathatós amerikai támogatással létrejött szerződésnek köszönhetően megkezdődhet a kitermelés a Kana-szidón gázmezőn, ami Libanon gazdaságának hatalmas lökést adhat.

  • Történelmi egyezmény Izrael és Libanon között

Az utóbbi hetekben ráadásul fokozódott a feszültség a térségben: a Hezbollah terrorszervezet és Szíria kibékülésével megnőtt a veszélye egy Izrael elleni nagyobb akciónak, a terrorszervezet mozgósításba kezdett. A megállapodás aláírását követően azonban a Hezbollah bejelentette, leállítják a mozgósítást.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!