2022. 07. 04. Hétfő Ulrik napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:00

Külföld

Törökország megvétózza a svéd-finn NATO-csatlakozást

Törökország nem hagyja jóvá Svédország és Finnország NATO-csatlakozását - jelentette ki az állam elnöke, Recep Tayyip Erdoğan.

A török politikus azt üzente: ne is fáradjanak vele, hogy Ankarába utazzanak, nem fog változtatni az álláspontján. Erdoğan már pénteken is jelezte, hogy aggályai vannak a skandináv országok csatlakozása miatt. A török elnök szerint a svédeknél és a finneknél olyan emberek kaptak menedéket, akik az általa terroristának minősített Kurdisztáni Munkáspárt tagjai. Mivel a NATO-csatlakozáshoz minden tagország támogatása szükséges, a török vétó megakadályozza a svédek és a finnek felvételét a szövetségbe.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Egyre több a nemi erőszak Svédországban

Az ellenzék szerint a szigorúbb büntetéseknek lenne visszatartó ereje, ezért a kereszténydemokraták új törvényjavaslatot terjesztettek be. Bugnyár Zoltán tudósított.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!