2024. 05. 29. Szerda Magdolna napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:45

Külföld

Több tucat újabb fertőzöttet azonosítottak a Japánban karantén alá helyezett óceánjárón

További 41 utasnál mutatták ki a koronavírust a Japán partjainál karantén alá helyezett óceánjárón, ahol a 3 magyar is dolgozik. Ezzel 61-re emelkedett a tüdőgyulladást okozó vírus fertőzöttjeinek száma.

  • Több tucat újabb fertőzöttet azonosítottak a Japánban karantén alá helyezett óceánjárón

Közben tovább nőtt a fertőzöttek száma Németországban is. Már bizonyítottan 13 ember hordozza a kórokozót. Eddig 636-an haltak meg a járványban és több mint 31 ezren fertőződtek meg. A vírus mindmáig a kínai Vuhant sújtja leginkább. A városban elkészült a második olyan kórház, amelyet rohamtempóban építettek fel a fertőzöttek számára.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Újabb részletek derültek ki a Weber-tervről

Újabb részletek derültek ki a Weber-tervről

Manfred Weber, az Európai Néppárt elnöke nyilatkozott a Handelsblattnak. Többek között azt mondta, hogy sikernek tartaná, ha a NATO túlélné Trump második elnöki ciklusát, és Európának mostantól a saját védelmét kell finanszíroznia.
Kínzásokat követtek el több ukrajnai börtönben

Kínzásokat követtek el több ukrajnai börtönben

Ukrajna több börtönében lepleztek le kínzásokat a hatóságok, köztük elsőként az ország keleti részében, Poltava megyében lévő bozskovei javítótelepen, amelynek négy tisztségviselőjét már meg is gyanúsították a bűncselekmény elkövetésével.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!