2022. 01. 17. Hétfő Antal, Antónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:30

Külföld

Több tucat magyar rekedt Kabulban

Több magyar rekedt az afgán fővárosban, akik arra várnak, hogy kimenekítsék őket. Az erről szóló hírt a Külgazdasági és Külügyminisztérium is megerősítette.

Az elmúlt években Hollandia afganisztáni nagykövetségének védelmét egy magyar érdekeltségű dubaji cég látta el. A vállalatnak 26 olyan alkalmazottja van, akik magyar állampolgárok.

A külügyminisztérium közleményében azt írta, hogy a kihozatalukról hazánk már megállapodott egy katonai szövetségessel. Más magyar állampolgárok is jelentkeztek a minisztériumnál, kihozataluk pontos részleteit azonban biztonsági okokra hivatkozva nem hozzák nyilvánosságra.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Gyorsan reagált az iskolaőr

Egy kazincbarcikai iskolában kábítószert átadó és fogyasztó tanulókat hallgattak ki a rendőrök gyanúsítottként.

Moldáv embercsempész olasz autóval

A Szabadszálláson feltartóztatott migránsokat akarta Nyugat-Európába csempészni az a sofőr, akit állampolgári bejelentés alapján fogtak el.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!