2022. 08. 19. Péntek Huba napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Napi aktuális 10:30

Külföld

Több tucat magyar rekedt Kabulban

Több magyar rekedt az afgán fővárosban, akik arra várnak, hogy kimenekítsék őket. Az erről szóló hírt a Külgazdasági és Külügyminisztérium is megerősítette.

  • Több tucat magyar rekedt Kabulban

Az elmúlt években Hollandia afganisztáni nagykövetségének védelmét egy magyar érdekeltségű dubaji cég látta el. A vállalatnak 26 olyan alkalmazottja van, akik magyar állampolgárok.

A külügyminisztérium közleményében azt írta, hogy a kihozatalukról hazánk már megállapodott egy katonai szövetségessel. Más magyar állampolgárok is jelentkeztek a minisztériumnál, kihozataluk pontos részleteit azonban biztonsági okokra hivatkozva nem hozzák nyilvánosságra.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Szorul a hurok Scholz körül

Szorul a hurok Scholz körül

Az ügyészség gyanús emaileket talált a német kancellár hivatalvezetőjének postafiókjában, amelyek bizonyíthatják Olaf Scholz érintettségét az adócsalásban.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!