2023. 02. 04. Szombat Ráhel, Csenge napja
Jelenleg a TV-ben:

Riksaláz

Következik:

Poltikai hobbista 04:20

Külföld

Több mint 140 ezer magyar kért tartós nagy-britanniai letelepedési engedélyt

Több mint 140 ezer magyar állampolgár kért tartós nagy-britanniai letelepedési engedélyt, londoni források szerint. A brit belügyi tárca megerősítette: azok az uniós polgárok, akik 2020 végéig, vagyis a brit EU-tagság megszűnése után kezdődött időszak lejártáig törvényesen és életvitelszerűen letelepedtek a Szigetországban, megtarthatják korábban megszerzett összes jogosultságukat. Ehhez azonban meghatározatlan időre szóló, tartózkodási engedélyt kell igényelniük, június 30-áig.

  • Több mint 140 ezer magyar kért tartós nagy-britanniai letelepedési engedélyt

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!