2024. 05. 24. Péntek Eszter, Eliza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Külföld

Több magyar mentőegység is visszatér Magyarországra

A magyar és a nemzetközi mentőcsapatok többsége elhagyja a hétvégén Törökországot a romló biztonsági helyzet és a zord időjárási körülmények miatt. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Hunor nevű mentőszervezete még az országban marad, és folytatja a túlélők utáni kutatást.

  • Több magyar mentőegység is visszatér Magyarországra

Versenyt futottak az idővel, éjt nappallá téve erőn felül teljesítettek, sőt csodákat is tettek a magyar mentőegységek Törökországban, de elemzők szerint egy szint után már nincs tovább, és fel kell hagyni a kutatással.

A Baptista Szeretetszolgálat és a Magyar Református Szeretetszolgálat speciális mentőcsapatai vasárnap utaznak vissza Magyarországra a földrengés sújtotta országból. Előbbi szervezet tagjainak repülőgépe reggel, utóbbié az esti órákban landol Budapesten.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Hunor nevű mentőszervezete ugyanakkor még Törökországban marad, és folytatja a túlélők utáni kutatást. Annak ellenére, hogy a katasztrófát követő 100. óra után csodaszámba megy, ha valakit élve találnak. Több tucat ember köszönheti életét a magyar egységeknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!