2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Szinbád

Következik:

Híradó 23:00

Külföld

Több kilométeres emlékmenettel tisztelegtek

180 katona több mint 8 kilométeres emlékmenettel tisztelgett az április 15-i bostoni terrortámadás áldozatai előtt a honvédség Bakony Harckiképző Bázisán. Az ötödik Bocskai István Lövészdandár tagjai a NATO Creval ellenőrzésre készülnek a bakonyi gyakorlótéren. Május végétől többen közülük Afganisztánban teljesítenek majd szolgálatot.

Az MH 5. Bocskai István Lövészdandár tagjai és az Amerikai Nagykövetség katonái 8,2 kilométeres emlékmenettel tisztelegtek a bostoni terrortámadás áldozatai és sérültjei előtt az újmajori bázison. Az ohiói Nemzeti Gárda tagjaival együtt közülük sokan teljesítettek szolgálatot Afganisztánban.

600 harcászattechnikai eszköz és több mint 1400 katona érkezett a bakonyi gyakorlótérre, a következő három hétben itt készülnek fel a katonák a NATO Creval (harckészültség-fejlesztési) ellenőrzésre.

A lövészdandár tagjai májusban már az afganisztáni misszióra készülnek, közülük többen Kabulban, illetve a tanácsadó csoportban teljesítenek majd szolgálatot.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!