2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Élet a türbe árnyékában 02:00

Külföld

Véres támadás a New York-i metrón

Lövöldözés a New Yorki-i metrón, 26 embert kellett kórházba szállítani. Az elkövető füstöt használt a támadás során, így a merényletet követően elmenekült, a rendőrök továbbra is keresik. Az akciót egyetlen terrorszervezet sem vállalta magára, a helyi hatóságok szerint a tettes egyedül hajtotta végre a támadást.

"Láttam embereket futni, a metróról menekültek. Nem tudtam mi történik. Megkérdeztem egy nőt, aki azt mondta, mindent látott. Azt mondta sok emberből ömlött a vér. és lövéseket hallott, de nem is tudom. Nagyon meg volt ijedve, reszketett, amikor jött le a metróról."

Sokkos állapotban mesél a New-York-i metró egyik utasa. A brooklyni Sunset Parkban lévő 36. utcai állomáson egy fekete férfi lövöldözni kezdett.

"Az 36. utcai megállóban voltam, iskolába mentem, megszólalt a felszállásjelző. Azután nem is tudom mi történt. Félelmetes volt. Aztán a 25. utcánál mindenkinek le kellett szállnia. Az emberek orvosért üvöltöttek. Nagyon ijesztő volt." - mondta egy fiú aki percekkel a merénylet után érkezett az állomásra.

A helyszínen teljes pánik tört ki, az építőmunkás-ruhába öltözött, gázmaszkos fekete férfi ugyanis füstbe borította az állomást.

"Valamivel fél kilenc előtt ma reggel a Manhattan-be tartó szerelvényen, amíg az arra várt, hogy behajthasson a 36. utcai állomásra, egy gázmaszkos férfi elővett egy tartályt a táskájából, majd felbontotta. A metrókocsi gyorsan megtelt füsttel. Ezután tüzet nyitott több emberre a szerelvényen és a peronon. Kiemelném, magányos elkövetőről van szó." - ismertette a tragédia részleteit a város rendőrbiztosa

A tettes indítékai és személyazonossága egyelőre ismeretlen. A rendőrség nagy erőkkel keresi.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!