2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Mi svábok, mindig jó magyarok voltunk

Következik:

Híradó 12:00

Külföld

Több afgán városban tüntettek a tálibok ellen

Számos afgán városban tüntettek a tálibok ellen, a megmozdulásokban többen életüket vesztették. Helyszíni jelentések szerint lövések is eldördültek. Azt egyelőre nem tudni, hogy az emberek halálát ez okozta, vagy a tömeg taposta agyon őket. A volt afgán első alelnök, aki a tálib hatalomátvétel után magát ügyvivő elnöknek nevezte ki, támogatásáról biztosította a tüntetőket. Afganisztánban ma tartják a függetlenség napját, az egykori brit gyarmati uralom végét, a megmozdulások azonban már tegnap elkezdődtek. A tálibok tüzet nyitottak mindazokra, akik az afgán zászlót próbálták kitűzni.

  • Több afgán városban tüntettek a tálibok ellen

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!