2024. 06. 25. Kedd Vilmos napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Csernobil öröksége: a Zóna 03:00

Külföld

Több afgán városban tüntettek a tálibok ellen

Számos afgán városban tüntettek a tálibok ellen, a megmozdulásokban többen életüket vesztették. Helyszíni jelentések szerint lövések is eldördültek. Azt egyelőre nem tudni, hogy az emberek halálát ez okozta, vagy a tömeg taposta agyon őket. A volt afgán első alelnök, aki a tálib hatalomátvétel után magát ügyvivő elnöknek nevezte ki, támogatásáról biztosította a tüntetőket. Afganisztánban ma tartják a függetlenség napját, az egykori brit gyarmati uralom végét, a megmozdulások azonban már tegnap elkezdődtek. A tálibok tüzet nyitottak mindazokra, akik az afgán zászlót próbálták kitűzni.

  • Több afgán városban tüntettek a tálibok ellen

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!