2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Ferencz József a második unitárius aranykor

Következik:

Hazahúzó 01:00

Külföld

Tóásó-ügy: megrendezték a letartóztatást?

Megrendezték a Rózsa-Flores Eduardo és társai elleni letartóztatást. Erről beszél a Tóásó-ügy főügyésze azon a hangfelvételen, amelyet egy bolíviai ellenzéki politikus hozott nyilvánosságra.

A vád képviselője hamis bizonyítékokról és eltűnt periratokról is beszél. A hangfelvétel valódiságát még vizsgálják. Amennyiben bebizonyosodik, hogy az elhangzottak igazak, az jelentős fordulatot jelenthet a Tóásó Előd elleni perben.

A magyar férfi 2009 óta raboskodik bolíviai börtönben. Bár a helyi szabályok szerint már rég szabadlábra kellett volna helyezni, még mindig nem engedték el. A hatóságok terrorizmussal vádolják, szerintük a Rózsa-Flores vezette csoport meg akarta ölni Evo Morales elnököt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!