2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Olimpiai álom Erdélyben

Következik:

Híradó 12:00

Külföld

Tizenötezer voltos áramütés ért egy fiút Németországban

Tizenötezer voltos áramütés ért egy 13 éves fiút Németországban, életveszélyes állapotban szállították kórházba - közölte a rendőrség kedden.

  • Tizenötezer voltos áramütés ért egy fiút Németországban

A fiú felmászott egy építőanyagot szállító vonatra a Hannover régióban található Langenhagen állomáson, így érte áramütés. Súlyos égési sérülésekkel szállították kórházba hétfőre virradóra. Állapota továbbra is válságos.

Az információk szerint a serdülő hat, 13 és 15 év közötti barátjával együtt volt úton. A fiú átszaladt a síneken, és felmászott egy építőanyaggal megrakott, parkoló vonatra, ahol a felsővezetékből áramütés érte.

Helyi lakosok arról számoltak be, hogy csattanást hallottak, és erős fényt láttak.

A baleset következtében a fiatal leesett a vonatról. Társai a peronra vitték, ahol elsősegélyt nyújtottak neki.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!