2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Hitvallók és ügynökök

Következik:

Hitvallók és ügynökök 11:30

Külföld

Tizenheten haltak meg egy hoteltűzben Indiában

  • Tizenheten haltak meg egy hoteltűzben Indiában

Az Új-Delhiben található szállóban éppen lakodalmat tartottak, amikor felcsaptak a lángok a legfelső szinten és a tetőn.

– 45 szoba van a hotelben. Az volt a fő gond, hogy lambéria volt a folyosón. Emiatt még nagyobb lett a tűz, ami lezárta a menekülési útvonalat a folyosón. Így az ablakon keresztül mentettünk.
– Voltak akik kiugrottak?
– Igen, néhányan. Ketten kiugrottak – közölte egy tűzoltó.

Egyes értesülések szerint a negyedik emeletről egy nő és a gyereke is kiugrott, mindketten meghaltak. A tűzoltóknak 35 személyt sikerült kimenekíteni a lángoló épületből.

Az indiai hatóságok vizsgálják, mi okozhatta a tüzet. A dél-ázsiai országban legtöbbször az okozza az ilyen tragédiákat, hogy nem tartják be a biztonsági előírásokat, és az ellenőrzéseket. Gyakran az ingatlantulajdonosok engedély nélkül bővítik az épületeket. Erre a hotelre is így húztak fel egy konyhát és egy tetőteraszt.

Legutóbb tavaly decemberben, egy mumbai kórháztűzben 8-an veszették életüket, és 100-nál is többen sérültek meg

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!