2022. 08. 10. Szerda Lőrinc napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Titkos megbeszélést folytatott Timmermans és Soros

Titkolózik az Európai Bizottság Soros és Timmermans találkozásával kapcsolatban. A testület szóvivője nem akarta elárulni, hogy milyen gyakran egyeztet egymással az EB alelnöke és a tőzsdespekuláns. A kormányszóvivő szerint a migráció kiemelt témája volt a találkozónak.

  • Titkos megbeszélést folytatott Timmermans és Soros

Ismét befolyásos uniós politikussal egyeztetett Soros György. A tőzsdespekuláns ezúttal azonban nem Brüsszelben, hanem New Yorkban találkozott a még hivatalban lévő Európai Bizottság alelnökével.

Hogy miről egyeztetett az ENSZ-csúcsra utazó Frans Timmermans és bevándorlást támogató milliárdos, az ezúttal sem derült ki. Pedig a baloldali holland politikus szinte mindenről beszámol közösségi oldalán.

Televíziónknak az Európai Bizottság szóvivője nem árulta el, hogy pontosan miről tárgyaltak a felek és arra a kérdésre is kitérő választ adott Natasha Bertaud hogy milyen gyakran egyeztetnek egymással.

Natasha Bertaud azt elismerte, hogy jelenlegi politikai kérdések terítékre kerültek, de arra már nem tért ki, hogy miért csak múlt hét végén derült ki, Timmermans programjából, hogy Sorossal találkozik.

A szóvivő tagadta, hogy az alelnök kapott volna pénzügyi támogatást tavaszi kampányához a milliárdostól.

A kormányszóvivőt nem lepte meg a találkozó híre. Hollik István azt mondta, Timmermans az Európai Bizottságban Soros embere.

"Nyilvánvalóan látszik, hogy Frans Timmermans egy szélsőséges baloldali és bevándorláspárti politikus. Ő volt a bevándorláspárti politikai erők vezetője az EP-választáson. Abból a célból nem engedtek semmit, ami közös Soros Györggyel, hogy minél több bevándorlót hozzanak be Európába. Európát egy bevándorló kontinenssé tegyék. Soros György célja is ez, és Frans Timmermans célja is ez. Valószínűleg a találkozás oka is ez lehetett."

- mondta Hollik István kormányszóvivő.

Timmermans saját bevallása szerint 20 éve rendszeresen találkozik Soros Györggyel.

Tavaly az uniót érintő kérdésekről egyeztettek, a részletekről azonban akkor sem derült ki semmi.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!