2022. 07. 06. Szerda Csaba napja
Jelenleg a TV-ben:

Rendkívüli migrációs sajtótájékoztató

Következik:

Mozaik 09:35

Külföld

Timmermans elismerte, hogy az EU nem ad támogatást a járvány elleni védekezéshez

Az Európai Bizottság alelnöke elismerte, hogy az Európai Unió nem ad közvetlen támogatást Magyarországnak a koronavírus elleni védekezéshez, mindössze a meglévő kohéziós alapokat csoportosította át és nem követeli meg az önrészt. Frans Timmermans erről egy videokonferencián beszélt, amelyen baloldali polgármesterek vitáztak a járvány elleni védekezésről.

 

A baloldali politikus hozzátette: a Bizottság továbbra is figyeli a magyarországi helyzetet, a jövőben pedig a jogállamisághoz kötik majd az uniós kifizetéseket. A bizottság egy másik alelnöke, a cseh Vera Jourova a minap elismerte Varga Judit igazságügyi miniszternek, hogy Magyarország nem fogadott el olyan jogszabályt, amely ellenkezne az európai uniós jogrenddel.

HírTV - V4NA

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Rendkívüli migrációs sajtótájékoztató

Ma reggel kilenc órától rendkívüli migrációs sajtótájékoztatót tart Bakondi György belbiztonsági főtanácsadó és Vargha Tamás parlamenti államtitkár, miniszterhelyettes.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!