2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Sporthírek

Következik:

Táncdalfesztivál '66 - A Nagy Generáció születése 11:00

Külföld

Tikkasztó hőség nehezíti az erdőtüzek oltását Görögországban

Nem bírnak az erdőtüzekkel a tűzoltók a török Riviérán. Legalább 8 ember meghalt, miközben többeket eltűntként tartanak számon. Több tengerparti üdülőhelyről csónakokkal mentették ki az embereket. Törökország nemzetközi segítséget kért; az Európai Unió, Oroszország, Ukrajna és Irán már küldött is támogatást. Görögországban a helyenként 45 fokos hőség is nehezíti a tüzek megfékezését. Rodosz szigetén sokan áram és víz nélkül maradtak, és a tűzvész miatt ki kellett telepíteni egy katonai támaszpontot is. Patrasz város közelében több mint háromezer hektárnyi fenyő-, és olajfaliget égett le. A meteorológusok szerint a kánikula még két hétig is tarthat Görögországban.

  • Tikkasztó hőség nehezíti az erdőtüzek oltását Görögországban

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!