2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

A Sajdik 11:00

Külföld

Terrortámadásoktól tartanak Amerikában

Az FBI és a Belbiztonsági Minisztérium (DHS) által kiadott közlemény külön kiemeli a tömeges összejöveteleket, mint például a stadionokban megrendezett sporteseményeket, koncerteket és vallási eseményeket célzó erőszakos támadás lehetőségét.

  • Terrortámadásoktól tartanak Amerikában

A Moszkvában elkövetett terrortámadás után az amerikai hírszerzés tisztviselői figyelmeztető közleményt adtak ki, amelyben óvatosságra intik a tömegrendezvényeken részt vevő lakosokat.

Az április 8-i napfogyatkozással kapcsolatban szintén kiemelték aggodalmaikat, hiszen a különleges csillagászati esemény várhatóan több millió nézőt vonz majd a szabadba. 

A közlemény szerint az Iszlám Állam (ISIS) arra bátorította követőit, hogy a moszkvai merénylethez hasonló támadásokat hajtsanak végre nyugati országokban, például az Egyesült Államokban. A hírszerzés tisztviselői ezért aggodalmukat fejezték ki, hogy az ISIS ügynökei vagy „magányos farkasok” az elkövetkező napokban amerikai földön hajtanak végre támadást. 

A teljes cikket a Magyar Nemzet Online-on olvashatják. 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Többen meghaltak egy iowai kisvároson végigsöprő tornádó miatt

Többen meghaltak egy iowai kisvároson végigsöprő tornádó miatt

Több ember meghalt és legalább egy tucatnyian megsérültek kedden az Iowa állambeli Greenfieldben egy tornádó miatt, s ezzel tovább emelkedett az Egyesült Államok déli és középső részén a májusban már nyolc emberéletet követelő forgószelek és heves viharok halálos áldozatainak száma - közölték a hatóságok.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

A sorkatonaság európai szintű bevezetése közelebb visz a békéhez?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!