2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Terrorsejtre csaptak le Spanyolországban

Terrorizmus gyanújával 4 embert tartóztattak le a rendőrök Spanyolországban. Három személyt Barcelonában, egyet pedig Madridban vettek őrizetbe. A sejt ötödik tagját már korábban bebörtönözték. A házkutatások során lőszereket, bozótvágókéseket és fegyvereket is találtak a hatóságok. Az egyik gyanúsítottat 2016-ban Törökországban már elítélték, mert a kis-ázsiai államból akart belépni Szíriába, hogy csatlakozzon az Iszlám Államhoz. Hogy milyen merénylet elkövetésére készültek a radikálisok, arról nem adtak tájékoztatást.

  • Terrorsejtre csaptak le Spanyolországban

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!