2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:35

Külföld

Terjed a vírus Skandináviában is

Gyorsult a koronavírus-járvány terjedése Dániában. A skandináv országban új gócpontot találtak, egy húsipari vállalat dolgozói fertőződtek meg. Megugrott a napi esetek száma Norvégiában is. Oslo ezért szigorításokat vezetett be. Az új szabályok értelmében a száznál több utast szállító hajók 2 hétig nem köthetnek ki. Svédországban némileg csökkent a járvány terjedése. A napi új fertőzöttek száma 700 és 800 között alakul, de minden nap van halálos áldozat. Finnországban kedvezőbb a helyzet. Helsinki adatai szerint az elmúlt egy hétben 6 és 13 között volt a napi fertőzések száma.

  • Terjed a vírus Skandináviában is

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A béke a tét Brüsszelben

A béke a tét Brüsszelben

Az európai parlamenti választás legfőbb tétje: háború vagy béke – mondta a Magyar Nemzetnek Dornfeld László, az Alapjogokért Központ vezető elemzője.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!