2023. 09. 26. Kedd Jusztina napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Szomszédaink a magyarok - Auzstria, Horvátország, Szlovénia 03:00

Külföld

Szijjártó Péter: Amerikai-orosz tárgyalásokra van szükség

A világnak az emberéletek megmentésére és a béketeremtésre kell törekednie. Erről beszélt Szijjártó Péter az ENSZ-közgyűlés ukrajnai háború miatt tartott rendkívüli ülésén.

  • Szijjártó Péter: Amerikai-orosz tárgyalásokra van szükség

A külgazdasági és külügyminiszter New Yorkban hangsúlyozta: Magyarország történelme legnagyobb humanitárius akcióját hajtja végre, hiszen Ukrajnából már több mint egymillió menekült távozott Magyarországon keresztül. Azok számára pedig, akik maradni kívánnak az országban, egyenlő hozzáférést biztosítanak az egészségügyi ellátáshoz és az oktatáshoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!