2024. 03. 01. Péntek Albin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Külföld

Szijjártó Péter: A Közel-Kelet békéje Európa alapvető érdeke

A Közel-Kelet békéje és hosszútávú stabilitása Európa alapvető érdeke - szögezte le a külgazdasági és külügyminiszter Manhattanben. Szijjártó Péter hangsúlyozta: Európa nem képes megküzdeni még egy biztonsági válság kezelésével, az ukrajnai háború mellett. A politikus kiemelte: Donald Trump korábbi amerikai elnöknek sikerült jó kommunikációt teremtenie a felek között közel-keleten, az úgynevezett Ábrahám-megállapodásoknak köszönhetően. A külügyminiszter szerint hasonló, párbeszéden alapuló modellt kell alkalmazni az ukrajnai háború esetében is, vagyis orosz-amerikai tárgyalásokra van szükség.

  • Szijjártó Péter: A Közel-Kelet békéje Európa alapvető érdeke

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!