2024. 04. 22. Hétfő Csilla, Noémi napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Napi aktuális 05:00

Külföld

Szijjártó: Magyarország továbbra is megvédi határait

Az Európát érő kihívások száma és súlya nem csökkenni, hanem ellenkezőleg nőni fog - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Helsinkiben, ahol az uniós külügyminiszterek informális találkozóján vesz részt. Hangsúlyozta: az Európai Bizottság az elmúlt öt évben számos olyan döntést hozott, amelyek ellentétesek Európa biztonsági és gazdasági érdekeivel, valamint hozzájárult a migrációs válság súlyosságához. Hozzátette: a magyar kormány továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy megvédje határait.

  • Szijjártó: Magyarország továbbra is megvédi határait

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!