2023. 02. 05. Vasárnap Ágota, Ingrid napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Európai Híradó 12:30

Külföld

Szijjártó: Közeleg a tél, ezért mielőbb el kell jönnie a békének Ukrajnában

Közeleg a tél, ami súlyos humanitárius katasztrófával fenyeget Ukrajnában. Ezért is fontos, hogy mielőbb békét kössenek a szemben álló felek. Ezt mondta a külgazdasági és külügyminiszter Genfben. Szijjártó Péter a Nemzetközi Migrációs Szervezet tanácsának általános vitáján hozzátette, Európa is egyre nehezebb helyzetbe kerül a háború következményei és az illegális bevándorlás miatt. A tárcavezető kiemelte, Magyarországot földrajzi elhelyezkedése miatt más államokhoz mérten még inkább érinti a válság. Arra is emlékeztetett, hogy hazánk történelme legnagyobb humanitárius akcióját hajtja végre a konfliktus miatt.

  • Szijjártó: Közeleg a tél, ezért mielőbb el kell jönnie a békének Ukrajnában

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!