2022. 10. 04. Kedd Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 05:30

Külföld

Szijjártó: Kiállunk Ukrajna területi integritása és szuverenitása mellett

  • Szijjártó: Kiállunk Ukrajna területi integritása és szuverenitása mellett

Magyarország kiáll Ukrajna területi integritása és szuverenitása mellett. Ez mindig része volt a magyar külpolitikának, és marad a jövőben is – közölte a magyar külügyminiszter. Szijjártó Péter úgy látja, a jelenlegi helyzetnek a megoldása az lehet, ha felújítják és megerősítik a minszki négyek együttműködését.

„Szerintem nem kell nekünk állást foglalni. Egy dolog biztos, az ukránok helyzetértékelése teljesen más mint az orosz narratíva, mi pedig kiállunk Ukrajna területi integritása és szuverenitása mellett. Nekünk egy a lényeg, hogy a helyzetet megnyugtató módon lehessen rendezni, egyéb módon ebben a kérdésben részt venni nem kell. Az ukránok területi integritása és szuverenitása mellett a leghatározottabban kiállunk” – szögezte le a külügyminiszter.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Rehabilitációs játszóteret kapott a Semmelweis Egyetem

Rehabilitációs játszóteret kapott a Semmelweis Egyetem

Az egyik legnagyobb áruházlánc támogatásával, egy játszóteret vehettek birtokba a 2-es számú Gyermekklinika lakói. Az intézmény igazgató hangsúlyozta: nincs fontosabb annál, minthogy mindent megtegyenek a kórházban gyógyuló gyerekekért.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!