2022. 01. 19. Szerda Sára, Márió napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Külföld

Szijjártó: Kiállunk Ukrajna területi integritása és szuverenitása mellett

Magyarország kiáll Ukrajna területi integritása és szuverenitása mellett. Ez mindig része volt a magyar külpolitikának, és marad a jövőben is – közölte a magyar külügyminiszter. Szijjártó Péter úgy látja, a jelenlegi helyzetnek a megoldása az lehet, ha felújítják és megerősítik a minszki négyek együttműködését.

„Szerintem nem kell nekünk állást foglalni. Egy dolog biztos, az ukránok helyzetértékelése teljesen más mint az orosz narratíva, mi pedig kiállunk Ukrajna területi integritása és szuverenitása mellett. Nekünk egy a lényeg, hogy a helyzetet megnyugtató módon lehessen rendezni, egyéb módon ebben a kérdésben részt venni nem kell. Az ukránok területi integritása és szuverenitása mellett a leghatározottabban kiállunk” – szögezte le a külügyminiszter.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!