2024. 02. 28. Szerda Ákos, Bátor napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Külföld

Szijjártó: Felértékelődött Közép-Ázsia szerepe

Felértékelődött Közép-Ázsia szerepe a világban - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter, miután kirgiz kollégájával találkozott Budapesten. Szijjártó Péter szerint biztonsági szempontból fontos, hogy az Európai Unió több figyelmet fordítson a térségre, hiszen az afganisztáni helyzet miatt újabb migrációs hullám indul el, melynek megállításában kulcsfontosságú szerepe van Közép-Ázsiának. A tárcavezető hozzátette, a térség gazdasági szempontból is lényeges, hiszen sok lehetőséget nyújtanak magyar cégeknek.

  • Szijjártó: Felértékelődött Közép-Ázsia szerepe

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!