2023. 02. 06. Hétfő Dorottya, Dóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Külföld

Szijjártó: Az üldözött keresztény közösségek számíthatnak a kormány támogatására

A világ üldözött keresztény közösségei számíthatnak Magyarország támogatására - közölte a külgazdasági és külügyminiszter Londonban. Szijjártó Péter a fegyveres konfliktusok során elkövetett szexuális erőszak megelőzéséről szóló konferencián kiemelte, a gazdasági nehézségek ellenére a magyar kormány elkötelezett az eddigi segélyprogramok folytatása mellett. A tárcavezető hangsúlyozta, Magyarország több mint ezer éves keresztény nemzetként felelősséget érez az üldözött keresztények iránt világszerte, ezért már 54 országban mintegy 1 millió embernek nyújtott segítséget.

  • Szijjártó: Az üldözött keresztény közösségek számíthatnak a kormány támogatására

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!