2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Külföld

Szijjártó: A magyar-szlovák együttműködés a felvidéki magyarokat szolgálja

Minél szorosabb a magyar-szlovák együttműködés, annál jobb a határon túli magyaroknak - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter. Szijjártó Péter a múlt hétvégén létrejött egységes felvidéki magyar párt, a Szövetség politikusaival találkozott. A tárcavezető örömtelinek nevezte az összefogást, és azt is hozzátette, fontos, hogy a felvidéki magyaroknak legyen képviselete. Megjegyezte azt is, hogy hazánk tovább folytatja a beruházásokat, támogatja az ottani keresztény egyházakat és az infrastrukturális fejlesztéseket annak érdekében, hogy erősítse a felvidéki magyar közösséget és a két ország kapcsolatát.

  • Szijjártó: A magyar-szlovák együttműködés a felvidéki magyarokat szolgálja

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!