2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Külföld

Száznál többen tűntek el Japánban

Több mint százan tűntek el Japánban a szombati fölcsuszamlásban. § A fővárostól, Tokiótól délnyugatra fekvő Atamiban történt sárlavina után hivatalosan 113 személlyel nem sikerült kapcsolatot teremteni. Őket eltűntként tartják nyilván a hatóságok. A mentőegységek eddig 3 holttestre bukkantak, és 23 embert sikerült élve kihozni a lakóházak romjai alól. A kutatócsoportok munkáját nagy mértékben nehezíti a szűnni nem akaró eső. Meteorológusok ráadásul újabb földcsuszamlások veszélyére figyelmeztetnek. A településre mintegy 2 kilométeres sárlavina zúdult, ami gyakorlatilag letarolta a város felét.

  • Száznál többen tűntek el Japánban

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!