2024. 04. 22. Hétfő Csilla, Noémi napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Külföld

Száznál többen tűntek el Japánban

Több mint százan tűntek el Japánban a szombati fölcsuszamlásban. § A fővárostól, Tokiótól délnyugatra fekvő Atamiban történt sárlavina után hivatalosan 113 személlyel nem sikerült kapcsolatot teremteni. Őket eltűntként tartják nyilván a hatóságok. A mentőegységek eddig 3 holttestre bukkantak, és 23 embert sikerült élve kihozni a lakóházak romjai alól. A kutatócsoportok munkáját nagy mértékben nehezíti a szűnni nem akaró eső. Meteorológusok ráadásul újabb földcsuszamlások veszélyére figyelmeztetnek. A településre mintegy 2 kilométeres sárlavina zúdult, ami gyakorlatilag letarolta a város felét.

  • Száznál többen tűntek el Japánban

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!