2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Paláver 15:35

Külföld

Szánthó Miklós: Donald Trump el tudja hozni a békét

Nagyon hasznos volt maga az út és a tapasztalatgyűjtés, immáron sokadjára – mondta el Az Igazság órájában, az Alapjogokért Központ (AK) és a Hír FM közös műsorában Szánthó Miklós, az AK főigazgatója azzal kapcsolatban, hogy részt vett és beszédet mondott a washingtoni CPAC-en, ott volt az első CPAC nemzetközi csúcstalálkozón és a központ könyvbemutatóján többek között Kari Lake arizonai republikánus szenátorjelölttel. Látszik, hogy az a munka, a nemzetközi és kifejezetten a transzatlanti kapcsolatépítés, amit mi és más jobboldali agytrösztök végeznek Magyarországon, meghozta a gyümölcseit.

  • Szánthó Miklós: Donald Trump el tudja hozni a békét

Donald Trump el tudja hozni a békét – érvelt Szánthó Miklós. Ha ő lenne (és reméljük lesz újra) az elnök, akkor nem szerveznének influenszertüntetést az amerikai nagykövetség szócsövei, nem finanszíroznák Sorosékkal azokat, akik alá akarják ásni a demokratikusan megválasztott magyar kormány legitimitását. Hozzátette: Mi azzal tudunk segíteni amerikai barátainknak, hogy bemutatjuk a világnak, hogy egy republikánus vezetés jobb lenne. Azzal tudunk nekik segíteni, hogy ha felmutatjuk, hogy az amerikai és a magyar jobboldal között szoros a kapcsolat. Azzal tudunk bosszút állni az ellenségeinken és a baloldalon, ha felmutatjuk, hogy Magyarország sikeres a nemzetközi térben is – hangsúlyozta a főigazgató.

Törcsi Péter, az Alapjogokért Központ operatív igazgatója az AK és a The Heritage Foundation közös rendezvényén mondott beszédet, amelynek témája a genderideológia veszélyei voltak. Orbán Viktor és Donald Trump közelgő találkozójával kapcsolatban elmondta: a magyar miniszterelnök és Trump között nagyon jó a személyes viszony. A nagy kérdésekben egyetértés van közöttük. Ezekre kell fókuszálni.

Az Igazság órájának vonatkozó adását ITT tudják megtekinteni.

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Magyar Nemzet

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!