2024. 03. 04. Hétfő Kázmér napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:00

Külföld

Visszautasíthatatlan felkérést kapott Szánthó Miklós

Közösségi oldalán adott arról hírt arról CPAC konzervatív rendezvénysorozat, hogy a következő, washingtoni állomásán, Szánthó Miklós, az Alapjogokért Köpont igazgatója is beszédet fog tartani.

  • Visszautasíthatatlan felkérést kapott Szánthó Miklós

A CPAC Hungaryt pedig idén április 25-én és 26-án rendezik meg. A héten az Alapjogokért Központ igazgatója a HírTV-nek úgy fogalmazott, az a cél, hogy

az EP- és az amerikai választásokon lecsapoljuk a brüsszeli és az amerikai mocsarat, valamint woketalanítsunk, elűzzük azokat a mocsári szörnyeket, szellemeket, kísérteteket, amelyek birtokba vették és foglyul ejtették a nagy döntéshozó intézményeket.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!