2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Ottó 22:25

Külföld

Szándékos gyújtogatás okozta a chilei tűzvészt

A chilei elnök szerint gyújtogatás okozta a szerdai tűzvészt Valparaísoban. A dél-amerikai ország városában karácsony este felcsapott lángokban mintegy 250 ház égett le és 132 hektárnyi növényzet pusztult el.

  • Szándékos gyújtogatás okozta a chilei tűzvészt

Valparaísóban három helyen csaptak fel a lángok, csaknem 250 ház égett le és 132 hektárnyi növényzet pusztult el.

A chilei elnök szerint a tűzvészt szándékos gyújtogatás okozta. A rendőrség most az ügyészséggel együttműködve nyomoz, hogy kiderüljön, mi okozta a tragédiát.

Péntek hajnalra mindegyik tüzet sikerült megfékezni, de az oltás még nem fejeződött be. Az államfő rendkívüli bizottságot állított fel a károk felszámolására.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!