2024. 02. 27. Kedd Edina napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Szabotálnák az olasz kormányalakítást a német balliberális EP-képviselők

A Néppárt vezetőjétől követeli három német EP-képviselő, hogy akadályozza meg az olasz kormányalakítást. Az érintett balliberális politikusok az európai jobboldal legismertebb német ellenfelei: Katarina Barley és Daniel Freund. Ők azok, akik Magyarországgal és Lengyelországgal szemben is a leghangosabban léptek fel. A képviselők attól rettegnek, hogy megerősödik az európai politika konzervatív szárnya, ezért a kormányalakítás szabotálásától sem riadnak vissza. Nyílt levelük szerint az olasz választások nyertese, Giorgia Meloni olyan jobboldali populista álláspontokat képvisel, amelyek nem egyeztethetők össze az alapvető európai értékekkel. Hozzáteszik, nem szabad megengedni, hogy Olaszország precedenssé váljon Európa számára. Weber egyelőre nem kommentálta a nyílt levelet.

  • Szabotálnák az olasz kormányalakítást a német balliberális EP-képviselők

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Filmpremier a Puskinban: Aranyszőnyeg – A gernyeszegi Teleki-ház feltámadása

Filmpremier a Puskinban: Aranyszőnyeg – A gernyeszegi Teleki-ház feltámadása

Erdély és Magyarország egyik legjelentősebb arisztokrata családja, a Telekiek sorsa elevenedik meg Major Anita és Margittai Gábor Aranyszőnyeg című dokumentumfilmjében. Az alkotás premierjét február 28-án, szerdán tartja az MCC Magyar Összetartozás Intézete a budapesti Puskin moziban két díszvendég jelenlétében.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!