2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Bayer show 13:00

Magyarország élőben

Szabó Dávid József: Trump a nemzetállamokban hisz

Magyarország és az Egyesült Államok kapcsolatrendszere régóta indokolta mind gazdasági téren, mind biztonságpolitikai téren, hogy a politikai kapcsolatok újra a legmagasabb – az elnök és a miniszterelnök – szintjén folytatódjanak - mondta Szabó Dávid József a Hír TV Magyarország élőben című műsorában. A XXI. Század Intézet stratégiai igazgatója reményét fejezte ki, hogy ez lesz az új normalitás.

  • Szabó Dávid József: Trump a nemzetállamokban hisz

A találkozónak az ad különös apropót, hogy az EP-választások előtt állunk. Az látszik, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy milyen összetételű Európai Parlament és Európai Bizottság jön létre, illetve, hogy milyen összetételű Európai Tanács fog majd tárgyalni május 26-a után a Trump-adminisztrációval – jelentette ki Szabó Dávid József.

Az Orbán-Trump találkozó üzenete az, hogy a Trump-vezette Egyesült Államok nemzet érdekérvényesítésre épülő politikát hirdetett és ugyanezt tiszteletben tartja az európai államok esetében is - fogalmazott Földi-Kovács Andrea kérdésére reagálva.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!