2024. 04. 23. Kedd Béla napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:10

Külföld

Szabadon engedték gatwicki házaspárt

Vádemelés nélkül szabadon engedett a brit rendőrség két személyt, akiket drónok illegális használatával gyanúsítottak.

  • Szabadon engedték gatwicki házaspárt

A londoni Gatwick repülőtér működését légtérbe engedett drónok bénították meg múlt héten, összesen mintegy 140 000 utast akadályozva. A 47 éves férfit és 54 éves nőt egy állampolgár információira alapozva vette őrizetbe a rendőrség, ezek később valótlannak bizonyultak. A zavarkeltésért egyelőre egy csoport sem vállalta a felelősséget, a reptér több mint 15 millió forintnak megfelelő összeget ajánlott fel a nyomravezetőnek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!