2024. 02. 23. Péntek Alfréd napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Külföld

Spanyolország vált a járvány legfőbb európai gócpontjává

Spanyolországban regisztrálták a legtöbb új fertőzöttet az elmúlt egy napban. Több mint 5500 új esetet és 546 halálos áldozatot jegyeztek fel. A koronavírussal diagnosztizált esetek száma átlépte a 124 ezret, meghaladva az olasz adatokat. A spanyol kormány újabb két hétre meghosszabbítaná a szükség-állapotot. Olaszországban közben már 15 ezer fölött van az elhunytak száma, az elmúlt 24 órában csaknem 700 ember vesztette életét. Franciaországban ez a szám meghaladta az ezret, itt összesen már több mint 7500-an haltak meg.

  • Spanyolország vált a járvány legfőbb európai gócpontjává

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!