2024. 03. 01. Péntek Albin napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Külföld

Spanyolország válik a járvány legfőbb európai gócpontjává

Naponta továbbra is több mint hétszázan halnak meg az új típusú koronavírus-járványban Olaszországban. Az áldozatok száma ezzel megközelítette a 15 ezret, miközben 120 ezer fertőzöttről tudnak. Gyorsabb ütemben terjed a kór Spanyolországban: az ibériai ország szombaton valószínűleg megelőzi Olaszországot is, így ott lesz a legtöbb fertőzött Európában. Németországban 90 ezer, Franciaországban 65 ezer, Nagy-Britanniában majd 40 ezer fertőzöttet regisztráltak. Stefan Löfven svéd miniszterelnök azt közölte, hogy hazájában is több ezer halottal kell számolni járvány miatt. A skandináv ország a legtöbb európai államtól eltérő stratégiát követ: kijárási korlátozásokat nem vezettek be, az iskolák, az éttermek és a sportlétesítmények is nyitva tartanak.

  • Spanyolország válik a járvány legfőbb európai gócpontjává

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Az ország- és vármegyebérlet vagy a biciklisávok segítenek inkább megszüntetni a dugókat?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!