2024. 05. 20. Hétfő Bernát, Felícia napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Komment 06:30

Külföld

Soros György komoly összegekkel finanszírozta az olasz baloldali pártokat + videó

Soros György komoly összegekkel finanszírozta az olasz baloldali pártokat, köztük azt az alakulatot is, amely Ilaria Salis aktivista kiszabadításáért harcol. Jánosi Dalma tudósítása.

  • Soros György komoly összegekkel finanszírozta az olasz baloldali pártokat + videó

Az olasz jobboldal felháborodását fejezte ki, hogy az amerikai mágnás megpróbál nyomást gyakorolni az olasz belpolitikára. Az érintett baloldali politikusok cáfolták, hogy támogatásokat kaptak volna Soros-közeli szervezetektől.

Soros György euró milliókkal támogatta az olasz baloldali pártok kampányát  -írják ma reggel az olasz lapok.

A sajtó arról számol be, hogy többek között a budapesti börtönben fogva tartott szélsőbaloldali aktivista Ilaria Salis európai parlamenti jelölését vállaló Zöldek és Olasz Baloldaliak Szövetsége is komoly összegeket kapott az Open Society részéről. Erről azonban sem Nicola Fratoianni a párt elnöke, sem más tagja nem tett közzé semmifajta tájékoztatást. A forrás szerint számos baloldali politikus számlájára érkeztek jelentős juttatások, köztük a Giuseppe Conte vezette kormány baloldali minisztereihez, valamint a Demokrata Párt főtitkára, Elly Schlein közeli politikusokhoz is.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer Zsolt felhívása + videó

Bayer Zsolt felhívása + videó

A műsorvezető, publicista a HírTV képernyőjén keresztül a Bayer show-ban mondta el, hogy miért lesz fontos a jűlius elsejei Békemenet, hogy miért kell ott lenni és miért kell kiállni Európa mellett. Szerinte meg kell mutatni, hogy mi vagyunk a normalitás, sőt, hogy mi vagyunk az az Európa, amelyet érdemes és lehet szeretni.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!