2020. szeptember 22.,
kedd, Móric napja

Soros György által támogatott NGO tanítja cselekre a migránsokat

Hír TV

2018. november 14., szerda 11:45, frissítve: szerda 11:54

Az Európai Unió határellenőrzésének kijátszásán ügyködnek Soros György által támogatott álcivilek, így segítenek a migránsoknak az uniós törvények megszegésében – írja a 888.hu. Hangfelvételek kerültek nyilvánosságra, ahogy egy NGO önkéntesei a határellenőrzés kijátszására tanítanak illegális bevándorlókat.

Soros György által támogatott álcivilek tanítják a migránsokat arra, hogyan tudják kijátszani az Európai Unió határellenőrzését – írja a 888.hu

Hangfelvételek kerültek nyilvánosságra, amelyeken az Advocates Abroad nevű migránssegítő NGO önkéntesei az EU-s határellenőrzés kicselezésének fortélyait osztják meg illegális bevándorlókkal. Az NGO saját bevallása szerint eddig 15 ezer migránst segített az Európai Unióba.

A kanadai Lauren Southern egy dokumentumfilmet tett ki az internetre, amelyben bemutatja, hogyan működik a migránsok segítése a kontinens egyik legérzékenyebb pontján. A felvételen hallható, ahogy Ariel Ricket, az illegális bevándorlókat segítő NGO vezetője arról beszél egy illegális bevándorlóval: mit hazudjon az EU-s határőröknek ahhoz, hogy kedvező elbírálást kapjon.

Ariel Ricket elmondta: sok múlik azon, melyik migráns hogyan „szerepel”, hogyan tudja beadni a határőrnek, hogy ő „csak egy menekült”.

Az Advocates Abroad politikai támadásnak minősítette a felvételek nyilvánosságra hozatalát.