2024. 02. 25. Vasárnap Mátyás napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Híradó 22:15

Külföld

Soros György által támogatott NGO tanítja cselekre a migránsokat

Az Európai Unió határellenőrzésének kijátszásán ügyködnek Soros György által támogatott álcivilek, így segítenek a migránsoknak az uniós törvények megszegésében – írja a 888.hu. Hangfelvételek kerültek nyilvánosságra, ahogy egy NGO önkéntesei a határellenőrzés kijátszására tanítanak illegális bevándorlókat.

  • Soros György által támogatott NGO tanítja cselekre a migránsokat

Soros György által támogatott álcivilek tanítják a migránsokat arra, hogyan tudják kijátszani az Európai Unió határellenőrzését – írja a 888.hu

Hangfelvételek kerültek nyilvánosságra, amelyeken az Advocates Abroad nevű migránssegítő NGO önkéntesei az EU-s határellenőrzés kicselezésének fortélyait osztják meg illegális bevándorlókkal. Az NGO saját bevallása szerint eddig 15 ezer migránst segített az Európai Unióba.

A kanadai Lauren Southern egy dokumentumfilmet tett ki az internetre, amelyben bemutatja, hogyan működik a migránsok segítése a kontinens egyik legérzékenyebb pontján. A felvételen hallható, ahogy Ariel Ricket, az illegális bevándorlókat segítő NGO vezetője arról beszél egy illegális bevándorlóval: mit hazudjon az EU-s határőröknek ahhoz, hogy kedvező elbírálást kapjon.

Ariel Ricket elmondta: sok múlik azon, melyik migráns hogyan „szerepel”, hogyan tudja beadni a határőrnek, hogy ő „csak egy menekült”.

Az Advocates Abroad politikai támadásnak minősítette a felvételek nyilvánosságra hozatalát.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Bayer show - A NATO ma már nem védelmi, hanem támadó erő + videó

Kell-e NATO és ha igen, akkor minek? - tette fel a kérdést Földi László titkosszolgálati szakértő a Bayer show-ban. Az egykori hírszerző emlékeztetett, évekkel ezelőtt a magyar kormány is felvetette az európai fegyveres erők felállítását az Észak-atlanti Szerződés Szervezete helyett. 

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Hajószerencsétlenség történt a Níluson

Hajószerencsétlenség történt a Níluson

Elsüllyedt egy munkásokat szállító komphajó vasárnap a Níluson, Kairó közelében, és a balesetben legalább három ember meghalt - közölte az egyiptomi egészségügyi minisztérium.
Orosz bombatámadás érte Ukrajna keleti részét + videó

Orosz bombatámadás érte Ukrajna keleti részét + videó

Irányított légitámadást indított Donyeck régiója ellen Oroszország. A támadásban megrongálódott egy pályaudvar és a környező lakóházak. Vlagyimir Putyin orosz elnök bejelentette, hogy az orosz csapatok folytatják az előrenyomulást.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!