2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Csörte 20:30

Külföld

Sok a fertőzött Kárpátalján, ismét utazhatnak magyarok Ciprusra

Az elmúlt napokhoz képest emelkedett a koronavírussal fertőzöttek száma Ukrajnában. A legtöbb megbetegedést a nyugati régiókban regisztrálták, köztük Kárpátalján. Eközben Cipruson visszahúzódott a járvány, emiatt Nicosia további enyhítéseket vezet be. A szigetország görögök lakta részén megnyitottak a repterek. Egyelőre 13 államból, köztük hazánkból érkezhetnek gépek, de a beutazóknak teszteltetniük kell magukat a koronavírusra. Határokat nyit Szlovákia is. Szerdától újabb 16 , összesen így már 19 ország állampolgárai léphetnek be korlátlanul az országba.

  • Sok a fertőzött Kárpátalján, ismét utazhatnak magyarok Ciprusra

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!