2023. 06. 10. Szombat Margit, Gréta napja
Jelenleg a TV-ben:

Ferencz József a második unitárius aranykor

Következik:

Poltikai hobbista 04:00

Külföld

Soha nem látott győzelmet arathatnak az euroszkeptikusok

  • Soha nem látott győzelmet arathatnak az euroszkeptikusok

Soha nem látott euroszkeptikus sikert hozhatnak a jövő évi európai parlamenti választások Geert Wilders szerint. A holland Szabadságpárt vezetője a Magyar Időknek adott interjújában azt mondta: Matteo Salvini Ligájával, valamint a magyar kormánypártokkal el tudna képzelni egy szélesebb körű együttműködést.

Wilders a Sargentini-jelentésről szólva azt mondta: megdöbbentőnek tartja, hogy egy politikailag motivált képviselő ki tudta kényszeríteni Magyarország pellengérre állítását. A Szabadságpárt vezetője szerint az Európai Parlamenten azért ment át a javaslat, mert Magyarország a bevándorlás-ellenességével nem népszerű az Európai Unióban.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!