2022. 12. 07. Szerda Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Skóciában nyári táborban propagálják a női öltözködést és sminket a kiskorú fiúknak

Már nyári táborokat is szerveznek a nőnek öltöző és magukat sminkelő kiskorú fiúknak Skóciában. A The Guardian angol napilap arról ír, hogy 11 és 18 év közötti fiúkat várnak a táborba, amelynek két szervezője is drag queen vagyis nőimitátor. A foglalkozásokon a nőnek öltözés és sminkelés fogásaira, valamint az LMBTQ mozgalom történetére oktatják a fiatalokat. A szervezők már tervezik, hogy a 8 és 11 év közöttiek számára is indítanak majd foglalkozásokat. Kezdeményezésüket azonban felháborodás fogadta Skóciában. A kritikusok szerint a kiskorúak szexualizálása káros lehet. Az LMBTQ aktivisták pedig az oktatási rendszeren keresztül akarják megközelíteni a fiatalokat.

  • Skóciában nyári táborban propagálják a női öltözködést és sminket a kiskorú fiúknak

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!