2023. 02. 06. Hétfő Dorottya, Dóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Külföld

Siklóernyővel jutott be Spanyolországba egy migráns

Siklóernyővel repült át a határkerítésen Marokkóból a spanyolországi Melillába egy migráns. Két szemtanú rögzítette az esetet és riasztotta a hatóságokat.

  • Siklóernyővel jutott be Spanyolországba egy migráns

A járőrök a környékre indultak, de már nem találták meg az illegális bevándorlót. A szigorúan őrzött határ, egyike annak a két határnak, amely az Európai Unió és egy afrikai ország között van. Júniusban halálos tömeges átkelési kísérlet helyszíne is volt, amikor legalább 2000 migráns rohamozta meg a kerítést majd, kétórás összetűzésbe keveredtek a határőrökkel.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!