2022. 08. 10. Szerda Lőrinc napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Külföld

Sikeresen landolt a Marson a kínai űrszonda

És sikeresen landolt a Marson a kínai Tienven-1 nevű űrszonda. A legénység nélküli, 5 tonnás űrhajót tavaly július 23-án indították útnak, fedélzetén egy marsjáróval. A jármű idén február közepén lépett a vörös bolygó gravitációs vonzáskörébe, majd bolygó körüli pályára állt, hogy feltérképezze a lehetséges leszállóhelyeket. A mitológiai tűzistenről elnevezett robotjármű a Mars légkörét és talaját fogja vizsgálni, képeket készít, és feltérképezi a környéket. Az Egyesült Államok már többször juttatott kutatóberendezéseket a vörös bolygóra, Kínának azonban ez most sikerült először.

  • Sikeresen landolt a Marson a kínai űrszonda

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!